De 10 mooiste vrouwen van 2014

0
De 10 mooiste vrouwen van 2014

Deze week hebben wij je al een aantal top-10-lijsten van dit jaar voorgeschoteld. Ondanks dat alle voorgaande lijsten met zorg zijn samengesteld, kunnen wij het je vergeven als dit het artikel is waarop je hebt gewacht. Dit zijn de 10 mooiste vrouwen van 2014 op Manners.nl, gemeten naar het aantal views dat zij wisten te genereren. Grijp wat te snacken en geniet.

1. Lauryn Bocook

Geen Sports Illustrated model of Victoria’s Secret Angel als nummer #1, maar de relatief onbekende Lauryn Bocook die met stip binnenkwam met één van de best bekeken video’s van dit jaar.

Women

2. Alexandria Morgan

Een shooting star die dit jaar met meerdere artikelen jullie aandacht wist te trekken. Vooral rondom het WK was ze erg populair met haar shoot in bijpassend thema, maar het hardst knalde zij met haar Hot on Instagram post waarmee wij haar introduceerden.

Women

3. Danielle Ruiz

Nog een Instagram-ster / presentatrice van Poker TV. Danielle Ruiz kon dit jaar zeker op jullie goedkeuring rekenen.

Women

4. Tianna Gregory

Ze kwam tot slechts één artikel dit jaar, maar iets zegt ons dat we nog veel meer van haar gaan zien in 2015. Tianna Gegory en de helikopter: de beelden waren episch.

Women

5. Florian van Zuilen

Een beauty van eigen bodem in een eigen productie van Manners.nl. Daar zijn wij natuurlijk behoorlijk trots op. Jullie werden massaal verliefd op Manners’ Crush Florian.

Women

6. Alexis Ren

Tja, met zulke looks en zo’n dosis ontwapenende spontaniteit kon het ook niet anders dan dat Alexis Ren in de top-1o zou belanden.

Women

7. Genevieve Morton

Eén van de meest geposte dames op Manners.nl. Voor een reden, want van Genevieve Morton krijgen jullie nooit genoeg, getuige de megapost van dit jaar naar aanleiding van verzoeken die bij ons binnenkwamen.

Women

8. Doutzen Kroes

Wat kun je nog zeggen over onze Doutzen? Vorig jaar behoorde ze tot de mooiste vrouwen, dit jaar weer en volgend jaar ook; daar durven wij onze handen voor in het vuur te steken.

Women

9. Bryana Holly

Bryana Holly is toch wel een tikkeltje bijzonder. Als één van de weinige modellen staat zij er namelijk om bekend met haar volgers in gesprek te gaan. Je kunt haar dan ook gewoon een mailtje sturen. Los daarvan zie ze er natuurlijk gewoon vingerlikkend goed uit.

Women

10. Jen Selter

Jen Selter heeft, afgaande op de publieke opinie, wellicht wel ‘s wereld’s beste kont. Neem een kijkje op haar Instagram-account en je zult direct zien dat zij hier dan ook buitengewoon hard voor werkt. Eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat de rest ook zeker niet verkeerd is.

Women

The post De 10 mooiste vrouwen van 2014 appeared first on Manners.nl.

http://www.manners.nl

Share.

Leave A Reply